



به گزارش ایسنا، امروزه در کشورهای مختلف محققان تلاش میکنند از تجهیزات و فناوری روز در راستای کاهش نقش انسان در ماموریتهای پرخطر استفاده کنند.
ابزارهایی که از دور کنترل شوند و بدون نگرانی از افزایش تلفات یا هر مشکلی کار را با کیفیت بهتر و در زمان کمتر انجام دهند.
نمونههایی از فناوری روز دنیا در این زمینه در ادامه مورد بررسی قرار میگیرد.
اولین پای مصنوعی رباتیک که کاملا خودکار عمل می کند
زک واتر که بخش بیشتر پای راستش را در تصادف موتورسیکلت به سال ۲۰۰۹ از دست داده، حالا با یک پای بیونیک می تواند بدون دردسر از پله ها بالا و پایین برود. این، تنها به خاطر دستاورد جدیدی است که امکان می دهد این پای رباتیک، فرمان های مغز او را دریافت کرده و به شکل مناسب با حرکات بدنش تغییر حالت دهد، چیزی که سایر پاهای مصنوعی از آن بی بهره اند.
رشد روز افزون دانش بشری انسانها را با دستاوردها و علوم جدیدی آشنا ساخته که قبل از آن شاید تنها ریشه در تخیل داشت. علم رباتیک نیز یکی از تخیلات انسانی است که کم کم پا به عرصه واقعیت نهاده و می رود تا زندگی بشری را دست خوش تغییرات شگرفی کند. چراکه خواه ناخواه پیشرفت در صنعت رباتیک به طور مستمر در حال وقوع است و زمینه حضور این صنعت از اکتشافات فضا گرفته تا بهداشت، امنیت عمومی، سرگرمی، عرصه های نظامی و موارد بسیاری دیگر محسوس است.
این ماشین آلات الکترو مکانیکی که برای انجام وظایف گوناگون ساخته شده اند، برخی به طور مستقل عمل می کنند و برخی هم بکمک انسان نیاز دارند. در این راستا دانشمندان سعی بر آن دارند رباتهایی هوشمند بسازند که به طرق مختلف نیازهای انسان را برآورده سازند و در نهایت به رباتی با قابلیت های کامل یک انسان برسند به ویژه آن دسته از توانمندی ها که فراتر از تواناییهای طبیعی و سرشتی بشر باشد.
اگر تصور میکنید که برنامههای آنتی ویروس میتوانند به تنهایی امنیت رایانه شما را تأمین نمایند، سخت در اشتباهید. خصوصا اگر از برنامههای پیشفرض نظیر Microsoft Security Essentials استفاده کرده باشید. حتی با وجود یک آنتیویروس قدرتمند نیز شما میبایست نکات امنیتی ساده ولی مهمی را رعایت نمایید. تهیه یک چک لیست کامل از تمامی ترفندها و نکات امنیتی ریز و درشت، کار سادهای نیست. با این حال ما ۱۰ مورد از مهمترین نکات امنیتی اساسی را که شما به راحتی میتوانید آنها را به کار گیرید، تهیه نمودهایم که توجه شما را به آنها جلب مینماییم.
تلویزیون جدید «DesignLine» شرکت فیلیپس به شکلی طراحی شده که در زمان عدم استفاده ناپدید میشود.

کوچکترین کامپیوتر رومیزی دنیا، کوچکتر از یک سیب !
کوچکترین کامپیوتر رومیزی دنیا که مکعبی به ابعاد تقریبی پنج سانتیمتر است از لینوکس قدرت میگیرد. مشخصات این کامپیوتر جذاب عبارت هستند از یک پردازنده ۳۰۰ مگاهرتزی اتم، ۶۴ مگابایت اس.دی. رم، خروجی مونیتور با وضوح ۱۰۲۴ * ۱۲۸۰ پیکسل، درگاه فلش کارت، درگاه یو.اس.بی، کارت شبکه و کارت سریال.
یک شرکت مستقر در تگزاس حمل یک نوع تفنگ جدید با فناوری قفل و پرتاب به سبک جت جنگنده را آغاز کرده که به آماتورها اجاز ه میدهد به اهداف با فاصله یک کیلومتری شلیک کنند.
برای ارتباط با مدیریت
پیامک : 5000262038
ایدی تلگرام : h_gh2000